Reparatie MacBook Pro scherm

De nieuwe MacBook Pro 2016 is een prijzige laptop. Hij gaat over de toonbank voor zo’n 1700 euro. Maar dan heb je ook wat. De beloftes die Apple maakte dit jaar zijn ruimschoots uitgekomen. Met de MacBook Pro heb je een gewoon hele snelle laptop. Met een 2.0GHz dual-core Intel Core i5 processor die je kunt boosten tot 3.1GHz of zelfs 3.4GHz (tegen bijbetaling) en 8GB 1866MHz werkgeheugen kun je serieus aan de slag.

MacBook Pro scherm met nog helderdere kleuren

Werk je met zware grafische programma’s dan is dit jouw nieuwe werkpaard. De nieuwe MacBook Pro heeft een helder kleurrijk retina beeldscherm. Hiermee bewerk je foto’s en video’s tot in detail omdat je tot een heel hoog pixelniveau kunt inzoomen. Het beeld is ook helderder, biedt meer contrast en heeft een groter kleurenbereik zodat de kleuren nog levensechter zijn.

Behalve dat de  MacBook Pro 2016 snel is en er veel aandacht besteed is aan de beeldkwaliteit is ook de maatvoering prettig. De MacBook komt met een 13 en een 15 inch versie. En beide versies zijn plat, heel plat. Apple richt zich hiermee op de professionele Mac notepad gebruiker die flexibel wil werken. De nog dunnere, slechts 1,5 cm dikke, Mac past makkelijk in een tas. Je wil immers overal en snel kunnen werken. Daar zit hem nu net ook het risico. Wat als onderweg naar een klant je MacBook breekt?

Uiteraard kun je voorzichtig zijn en je spullen goed verzekeren maar dat neemt niet weg dat het toch mis kan gaan. Denk aan waterschade (koffie is in dit geval ook water). Aan een scherp voorwerp tegen het beeldscherm. Een val van de fiets of skates terwijl je laptop in je tas zit. Het is zo gebeurd. Informeer in ieder geval bij je verzekeringsmaatschappij wat de voorwaarden zijn. Een MacBook Pro scherm reparatie of andere reparaties zijn gelukkig mogelijk.