Applerumors is een jonge website op het internet. We zijn gestart in Maart 2012 met onze website. We zijn een groep van 3 personen die zich vermaken met hun hobby (Web development) en uiteraard zijn we dol op Apple producten.

Wij bieden jullie het laatste nieuws op het gebied van Apple producten, events, apps en spellen.

Natuurlijk zijn wij altijd benieuwd naar jou mening, dus mocht je vragen of suggesties hebben (het mogen natuurlijk ook verbeterpunten zijn) laat het ons dan weten.

Heb je een artikel gevonden, en zou je deze graag op onze website willen plaatsen? Dat kan natuurlijk altijd. Stuur dan een bericht met de titel en de link en wij zullen deze dan toevoegen aan onze website nadat onze redactie het artikel gewaardeerd heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar mensen die ons team kan versterken. Dus ben jij een serieuze apple fan? Heb je genoeg kennis ervaring met blog cq nieuwssite. Laat het ons dan even weten op onderstaand e-mail adres. Dit adres kan ook gebruikt worden voor algemene vragen.

Al met al hopen we dat je veel plezier hebt op onze site en nog vaak zult terugkomen. Vind je dat onze site een toegevoegde waarde heeft, laat dit dan blijken door een Google+ of Facebook like.

Ga naar onze contactpagina voor het plaatsen van een reactie en stuur ons een mail

Met vriendelijke groet,

De hele redactie van Applerumors.